top of page

ПЛУС Едукативен центар 

ПЛУС Едукативниот центар е формиран во 2017 година и првично имаше само 3 студенти. Без губење на ентузијазмот, училиштето од ден на ден додава ученици со тоа што секогаш ја става комуникацијата во фокус. Оттогаш училиштето успешно ги води учениците на сите нивоа на германскиот јазик на единствен начин, за сите возрасти, деца и возрасни. На испитите од секое ниво, стапката на полагање на нашите студенти е над 90 проценти.

Нашите професори се сите со високо образование по германски јазик и книжевност и долго работно искуство.

120097696_746793472769843_9036346612982980647_n_edited.png

ЦЕЛ

„Еден јазик ве води на патот на животот, два јазика отвораат многу врати на тој пат“. Ако ви треба познавање на германски и англиски јазик од љубов кон јазикот, за работа, студирање, училиште или живеење во странство, нашата цел е учењето да го претвориме во убаво и уникатно искуство. Секој курс што ќе го завршите кај нас ќе го збогати вашиот став кон овој јазик и ќе ја зголеми вашата почит кон неговата разновидна култура.

Нашата мисија

Со професионално обезбедување услуги на високо ниво во областа на наставата по германски и англиски јазик, нашата мисија е да ви помогнеме да ги подобрите вашите четири јазични вештини: зборување, пишување, слушање и читање. Нашата програма се заснова на современи принципи на работа и настава на странски јазици, соодветни за возраста на учесниците. Тоа значи дека ученикот има централна улога во процесот на учење и настава. Нашите методи на учење и настава се соодветни за возраста на учесниците, земајќи ги предвид индивидуалните разлики во нивните претходни знаења, вештини, мотивација, стил и стратегии за учење.

Нашата визија

Живееме во хармонија со нашите најголеми вредности: доверба, флексибилност и искреност. Ако и вие ги споделувате нашите вредности со нас, не двоумете се да ни се придружите.

bottom of page