top of page

Бидејќи испитите за ECL се малку познати испити во нашата земја, ги покануваме сите училишта по германски јазик да не контактираат и со задоволство ќе дојдеме кај вас на терен за да им објасниме на вашите ученици за формата на испитите и нивното оценување, секогаш со цел вие да им помогнете. подобро подгответе се за испитите.

Kontakti 

Телефон

+ 389 (0) 72 585 171

Е-пошта

Социјални медиуми

  • Facebook
  • Instagram
Ви благодариме за поднесувањето!
bottom of page