top of page
Chalkboard Drawings

ПЛУС Едукативен центар 

АЈДЕ ДА УЧИМЕ ЗАЕДНО

Elbow Greeting

Научете јазик во ПЛУС едукативниот центар

ПЛУС  Едукативен центар - Испитниот центар на ECL нуди меѓународно признати испити по германски јазик А2-Ц1 и курсеви по германски и англиски јазик за возрасни и деца.

Back to School with Mask

Контактирајте не

Плус Едукативниот центар секогаш ги има нашите врати отворени. Не двоумете се да стапите во контакт со какви било прашања во врска со нашите академици, настани, студенти, персонал или што било друго.

+ 389 (0) 72 585 171

Ви благодариме за поднесувањето!

bottom of page